2017-06-29 08:04:27• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Nagyon belebonyolódott egy dologba

Napi horoszkóp június 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Próbáljon meg minél több időt a partnerére szánni, vele eltölteni. Persze nem úgy, hogy ráerőszakolja a saját akaratát, vagy ellenkezőleg, szolgai módon ugrál körötte. A közös élmény lehet most az összekötő kapocs.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ne akarjon ma féltékenységi jeleneteket rendezni, mert ezzel mindent elronthat az életében. Próbálja megállni azt, hogy vissza akarja tartani a partnerét, ha őt mára külön partira hívták. Inkább keressen ön is egy mulatságot magának.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Szűz jegyében áll, és sok bolygó van a Rák jegyében. Muszáj lenne takarékoskodnia. A Jupiter életörömet hoz az ön napjába anélkül is, hogy pénzt költene. A kedves emberek társasága valódi felüdülést nyújt önnek.
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Szűz jegyében áll, de bolygóhalmozódás van a Rák jegyében, szemben a Plútóval. Ebből a napból csak akkor tud profitálni, ha kreatív munkát végez. Hiányzik önből az erő és a motiváció. Koncentrálni sem tud, ezért jobb, ha csak lépésenként halad. Este egészen spontán módon kaphat egy meghívást, ez kellemes meglepetés lesz az ön számára.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Nagyon belebonyolódott egy dologba, és nehéz most már tisztán látnia. Segítséget kérhet egy bölcsebb embertől, valakitől, akiben igazán megbízhat. Arra azért vigyázzon, hogy ne beszéljen a problémáról túl sok embernek, mert a különböző tanácsok elbizonytalaníthatják.
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold az ön jegyében áll. Túlságosan is törekszik a tökéletességre, pedig vannak területek, ahol nagyvonalúbbnak kellene lennie. És nemcsak másokkal, de önmagával szemben is. Ha túl szigorú, azzal a saját idegeit is felőrli. Legyintsen a dolgokra!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma sem lesz könnyű dolga… Nem érzi jól magát, de ez szerencsére nem tart sokáig. Rengeteg a tennivalója, de úgy érzi, nincs elég ereje hozzá… A gyors döntések ma nem ajánlatosak.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Valami olyasmi történik ma önnel, ami felforgatja a napi programját. Az, hogy ezt kellemetlenségnek fogja-e fel, vagy épp ellenkezőleg, egy jó lehetőségnek, az nagyban múlik az ön hozzáállásán.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Szűz jegyében áll. Mintha varázslat segítené, olyan dolgok is sikerülnek, amikről még csak nem is álmodott. Lehet, hogy valakinek van egy információja az ön számára, ami előnyöket jelent a hivatásában a jövőjére nézve.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Valami fúrja az oldalát, szinte egész nap ezen gondolkozik. Ma remekül utána járhat a dolognak, mindegy honnan, kollégáktól, könyvekből, vagy az internetről. Mivel nem nyugszik addig, amíg mindent meg nem értett, hamar előnyt szerezhet magának a többiekkel szemben.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ügyes taktikázással ma elérheti, hogy inkább gazdagodjon, növekedjen ma a bankszámlája, mintsem apadjon. Mielőtt döntene azonban, kérje ki egy hozzáértő szakember véleményét.
 
Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Szűz jegyében áll, a Rák jegyéből pedig három bolygó is segíti önt. Sok feladatot letudhat ma, de persze a sok munka le is terheli. Időnként tegyen valamit, ami valóban jót tesz önnek. Menjen sétálni, hallgasson zenét, olvasson verseket.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: